Thuy Pham

Hej! Mitt namn är Thuy Pham och jag driver TP Beauty Salon. Vår passion ligger i att hjälpa våra kunder att uppnå sina skönhetsmål genom expertis inom fettfrysning, Insculpt och Cryopen.

Här på TP Beauty Salon strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda behandlingar som inte bara förbättrar din naturliga skönhet utan också skapar en lyxig och avslappnad atmosfär. Vår dedikerade personal är här för att göra din upplevelse personlig och minnesvärd.

Oavsett om du är intresserad av att forma din kropp med fettfrysning, definiera dina konturer med Insculpt eller vårda din hud med Cryopen, är vi här för att guida dig på vägen till dina skönhetsmål. Utforska våra tjänster och låt TP Beauty Salon vara din partner för en strålande och självsäker version av dig själv. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld av skönhet och välbefinnande!

Besök vår salong

Ta en paus från vardagen och skäm bort dig själv med en behandling på vår salong. Vi är här för att göra din dag lite ljusare och din skönhetsresa lite roligare. Besök vår salong och låt oss skapa en avslappnad och omtänksam miljö där du kan koppla av och njuta av stunden. Vi ser fram emot att välkomna dig med öppna armar!